Sparris, sparris – överallt sparris!
FREDAGAR PÅ SKEPPARP!
Så klart att det blev feeling här på Skepparp i fredags kväll.
Vi i Team FEM, alltså Fuffe, Eva och Martin, hade förstärkning av le chef Thomas Skógarnes från Hallamölla Gård i Brösarp, och han förädlade de nyskördade, gröna primörerna till en härlig meny med fyra rätter. En amuse slog an tonen för sparris med örtsmör, sparrissoppa med bakat ägg och crunch följd av hälleflundra med tagliatelle och sparris. Final med pannacotta och visst, sparrisen var med här också!
Till det här serverades i glasen Skepparps Zero, Skepparps Solaris, Skepparps Grand Prix Mousserande Solaris och Skepparps Fumé Grand Prix. Samt Late Harvest 2018 från Argentina.
Tack kära gäster för att ni lyfte stämningen ända upp i taket!
Och fredagarna på Skepparp är här för att stanna – high five för fredagarna!
MENY & GÄSTER